Ons team

Wil jij werken aan een informatieveilige omgeving? Of medewerkers bewust maken van de urgentie van informatiebeveiliging en privacy op de werkvloer? Met een gepersonaliseerde E-learning, trainingsdag of adviesgesprek ondersteunen wij zorgorganisaties, overheidsinstellingen en het onderwijs. Maak kennis met ons team!

ZCUR staat voor veilige informatie en privacy van medewerkers en klanten.

Dit zijn wij!

Wij zijn een team van praktijkgerichte specialisten met een juridische, technische of communicatieachtergrond. Ons team geeft jou een bondig advies. Wij maken informatiebeveiliging en privacy niet ingewikkelder dan het is.

Dit doen wij net een tikkeltje anders dan je misschien gewend bent:

– Wij gebruiken geen vakjargon, maar praten in normale taal;

– Een standaardpakket is mogelijk, maar alles is aan te vullen met jouw wensen en behoeften;

– Wij zijn nuchter en zo handelen we.

Remon Janssen - Advies op maat en begrijpelijke taal - ZCUR - Informatiebeveiliging en advies

Remon Janssen

Remon is als bedrijfsjurist goed bekend met de relevante privacywetgeving. Verder staat hij ingeschreven als Functionaris Gegevensbescherming en beschikt hij daarnaast over de nodige certificering op het gebied van privacy (CIPP/E, CIPP/US).

Remon praat in normale taal en kijkt naar de praktijk en werkbaarheid voor jouw organisatie.

Eigenaar en oprichter ZCUR

Marieke ZCUR

Marieke

Marieke is een CIPP/E gecertificeerde privacy specialist met uitgebreide ervaring in ICT-projecten binnen grote organisaties. Ze combineert haar technologische inzicht met grondige onderzoeksvaardigheden. Marieke legt complexe concepten in begrijpelijke taal uit.

Lisette - Advies op maat en begrijpelijke taal - ZCUR - Informatiebeveiliging en advies

Lisette

Lisette is Digital Marketeer en daarnaast verantwoordelijk voor accountmanagement en support. Ze heeft jarenlange ervaring in diverse ondersteunende rollen binnen verschillende branches met de laatste jaren focus op juridische zaken en management.

Team ZCUR

Michel

Michel is zowel vormgever als techneut. Hij maakt mooie designs voor onze e-learningpakketen, posters of ander drukwerk. Daarnaast heeft hij verstand van SCORM, LTI en leeromgevingen. Michel staat aan de wieg van het ZCUR-LMS. Uitdaging? Michel bijt zich vast en lost het op.

Hier komt de foto van Kirsten

Fahima

Fahima werkt als Privacy en Officer Support medewerker. 

Informatiebeveiliging met Hui

Hui

Hui is een betrokken en betrouwbare projectleider. 

Ze heeft het vermogen snel te schakelen, te verbinden en te zorgen voor draagvlak. Hui denkt mee en pakt alles aan. 

Hier komt de foto van Kirsten

Jij?

Wij mogen steeds meer organisaties veilig maken. We zijn doorlopend op zoek naar fijne collega’s. Werk jij graag mee aan een informatieveiliger Nederland? En ben je een gedragskundige, projectleider, privacy specialist of opleidingskundige? Neem dan contact op met Remon.

Download onze praktische handreiking

Werk nu zelf aan duurzame bewustwording!

Het creëren van duurzame bewustwording is noodzakelijk, maar niet eenvoudig. Vaak ontbreken tijd, urgentie of eigenaarschap. Bewustwording is dan een eenmalige activiteit, waardoor het effect op de lange termijn klein is. Zonde!

Leer nu in dit E-book in enkele stappen hoe jij de bewustwording binnen jouw organisatie voor de lange termijn vergroot!