Wie zijn wij?

Gepassioneerd advies geven op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Dit doen wij dus In duidelijke taal en op het hoogste niveau.

ZCUR staat voor veilige informatie en privacy van medewerkers en klanten.

Wij zorgen voor no-nonsense kwaliteit

ZCUR vormt een team van praktijkgerichte specialisten met een juridische, technische of communicatie-achtergrond. We geven u graag een bondig en to-the-point advies. 

Dat advies houden we zo eenvoudig en praktijkgericht mogelijk, zodat u en uw medewerkers er direct mee aan de slag kunnen.

Remon Janssen en Eric Consten ZCUR

Remon Janssen & Eric Consten

Gepassioneerd in informatiebeveiliging en privacy. Praktisch advies op het hoogste niveau.

Remon

Remon is als bedrijfskundig jurist goed bekend met de relevante privacywetgeving. Tevens staat Remon ingeschreven als Functionaris Gegevensbescherming en beschikt daarnaast over de nodige certificering op het gebied van privacy (CIPP/E, CIPP/US). Remon is een jurist die graag in normale taal praat en kijkt naar de praktijk.

Eric

Eric heeft gestudeerd aan de HTS en Universiteit Twente en heeft een jarenlange ervaring opgedaan binnen KPN en CarintReggeland. Hij adviseert ten aanzien van de gehele ICT-omgeving met een nadruk op security. Eric is in staat om technisch complexe kwesties eenvoudig uit te leggen en pragmatisch op te lossen.

Maneka - Advies op maat en begrijpelijke taal - ZCUR - Informatiebeveiliging en advies

Meneka

Meneka heeft Informatica gestudeerd aan de Hogeschool Enschede. Daarna heeft hij Rechten en Bedrijfskunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij heeft verschillende privacyprogramma’s vormgegeven onder meer bij ING en Rabobank. Meneka werkt als Senior Business en Data Analyst.

Lisette - Advies op maat en begrijpelijke taal - ZCUR - Informatiebeveiliging en advies

Lisette

Lisette is Digital Marketeer en daarnaast verantwoordelijk voor accountmanagement en support. Ze heeft jarenlange ervaring in diverse ondersteunende rollen binnen verschillende branches met de laatste jaren richting juridisch/management vlak.

Hier komt de foto van Kirsten

Kirsten

Kirsten is een energieke, creatieve en betrokken projectleider met oog voor detail. Ze heeft het vermogen snel te schakelen, te verbinden en te zorgen voor draagvlak. Jarenlange ervaring heeft ze opgedaan bij een multinational waar ze diverse rollen heeft bekleed en vele uiteenlopende projecten succesvol heeft begeleid.

Gigi

Gigi heeft communicatiewetenschappen gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ze richt zich op de menselijke kant van security waarbij gedragsverandering centraal staat. Gigi combineert hiermee haar ervaring als Security Awareness consultant met haar achtergrond in onderzoek en communicatie.

Download onze praktische handreiking

Download onze
praktische handreiking

Het creëren van duurzame bewustwording is noodzakelijk, maar niet eenvoudig. Vaak ontbreken tijd, urgentie of eigenaarschap. Bewustwording is dan een eenmalige activiteit, waardoor het effect op de lange termijn klein is. Dat is jammer. Wij kunnen uw organisatie hierbij ondersteunen, maar u kunt ook alvast zelf aan de slag.

Leer hoe wij zorgen voor duurzame bewustwording. Deze tips kunt u natuurlijk ook zelf toepassen binnen uw organisatie.

Samen bouwen aan een veilige organisatie?