Kom in contact met ZCUR!

Met onze gepersonaliseerde E-learnings en bewustwordingsprogramma’s hebben wij alles in huis om medewerkers binnen jouw bedrijforganisatie informatieveilig te laten werken. Welke uitdaging je ook hebt op het gebied van informatiebeveiliging, onze adviseurs staan altijd voor je klaar. Boek eenvoudig een demo en/of ontvang ons assessment!

Boek demo!

Onze adviseurs laten je zien welke mogelijkheden er zijn en denken mee over wat het beste bij jouw organisatie past. 

✅ Antwoord op al jouw vragen: van het regelen van budget tot aan de doorlooptijd!

✅ Presentatie van verschillende E-learnings.

✅ Uitgebreide informatie over de mogelijkheden qua vormgeving.

✅ Tips + handvatten voor een informatieveilige omgeving.

De demo kost slechts 45 minuten van jouw tijd en is eenvoudig in te plannen door samen een plek in onze agenda’s te reserveren.

Bel ons direct of neem het contact op met het formulier hieronder.

Hoe informatieveilig werken jouw medewerkers?

Doe het ZCUR Privacy & Security Awareness Assessment en  weet hoe jouw medewerkers scoren op het gebied van informatieveilig werken. Vervolgens krijg je van ons advies + tips om zelf stappen mee te maken.

✅Kost nog geen tien minuten van je tijd!

✅Direct de score + tips in je inbox!

✅Geheel vrijblijvend!

Bel ons direct!

Bel ons direct! 085 06 08 419

Of vul het contactformulier in!

Deze klanten profiteren al van onze E-learnings

Klantervaringen

“Ik heb met meerdere leveranciers te maken, maar ik moet zeggen dat ik bij deze leverancier alles als plezierig heb ervaren. Met sommige mensen heb je gewoon een goede klik. Remon Janssen, adviseur privacy bij ZCUR, en ik snapten van elkaar wat we bedoelden. Remon haalt de poespas weg. ZCUR komt uit het Oosten en wij uit het Noorden. Daar zit een nuchterheid in die heel goed matcht. Heerlijk vind ik dat!”– Ger Wierenga, CISO bij Martini Ziekenhuis

“Er is zeker sprake van meer bewustwording onder de medewerkers. Ik krijg meer meldingen binnen van incidenten en medewerkers onderling spreken elkaar ook aan over mogelijke risico’s bij handelingen. Eerst wisten heel veel medewerkers niet dat als er wat bij een printer rondslingert, dit al een datalek kan zijn. Nu anticipeert men direct door een melding te maken. Je voelt dat het meer leeft, mensen na de e-learning meer gevoel bij het onderwerp hebben. Denk bijvoorbeeld aan vragen over phishingmails. Die krijg ik vaker dan voor de start van de e-learning.” – Lotte Munster – Swaters, Privacy Officer bij ROC van Twente. 

“Mijn collega’s en ik kregen direct al een positief gevoel tijdens het kennismakingsgesprek. ZCUR kwam niet gelijk met een aanbod, maar vroeg eerst wat wij al deden en waar wij naar zochten. Zij wilden graag maatwerk leveren. De wijsheid en vriendelijkheid in het Oosten gaven ons een heel goed gevoel.” – Lauren Pollinger, Functionaris Gegevensbescherming bij Franciscus gasthuis. 

Adresgegevens

ZCUR Informatiebeveiliging en Privacy

Straatnaam  Plesmanweg 9

Postcode en plaats: 7602 PD Almelo

Overige gegevens


Kamer van Koophandelnummer: 75251124

BTW-identificatienummer: NL860208539B01