Neem contact met ons op

Snel antwoord krijgen van experts in het vakgebied

Zorg dat informatiebeveiliging en privacy de aandacht krijgen!

Gegevens die men in goed vertrouwen met elkaar deelt, verdienen een veilige en zorgvuldige behandeling. Zo voldoe je als bedrijf ook aan de geldende privacyregelgeving. Wij leveren daarom op een no-nonsense manier een E-learning, adviesgesprekken en veilige werkplekken aan overheidsinstellingen, het onderwijs en zorgorganisaties. Wanneer wisselen wij met jou van gedachten?

Advies op maat en begrijpelijke taal - ZCUR - Informatiebeveiliging en advies

Veel gestelde vragen

Het kan zo zijn dat jij geen antwoord vindt op jouw vraag. Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden binnen 24 uur jouw vraag.

Veelgestelde vragen over

E-learning

Ja, dat kan. Wij verwerken standaard jouw huisstijl in de E-learning. Naast het logo gaat het dan ook om kleuren, afbeeldingen en specifiek taalgebruik.

De duur van onze basis E-learning is ongeveer 30 minuten. Wij kunnen de E-learning inkorten of uitbreiden.

De prijs van onze E-learning wordt bepaald door het aantal gebruikers en de gekozen techniek en opties. Neem contact met ons op en we geven je graag een vrijblijvende indicatie.

Voor andere activiteiten uit ons bewustwordingsprogramma maken we graag afzonderlijke afspraken op basis van uurtarief of een vaste prijs.

Ja, de meeste leersystemen (LMS) ondersteunen verschillende formats voor het importeren van E-learnings. Wij leveren onze content aan in de meeste gangbare formaten zoals SCORM of xAPI. Eventueel bieden wij de E-learning ook gehost aan met een ontsluiting via LTI.

Wij spraken met verschillende klanten af dat wij hun E-learning mogen laten zien aan andere belangstellenden. Wij plannen graag een demo om wat echte E-learnings te laten zien en uit te leggen hoe deze werken. Ook leggen wij meer uit over de totstandkoming.

Ja, wij formuleren leerdoelen voor de verschillende onderdelen. Het is mogelijk om deze doelen met de medewerkers te delen.

In tegenstelling tot veel andere aanbieders, is onze E-learning vanuit de praktijk ontwikkeld. Klanten konden geen geschikt pakket vinden en vroegen ons om voor hen een E-learning te ontwikkelen. Iedere E-learning die wij maken sluit aan bij de klant. Wij geloven niet in een ‘one size fits all’.

Veelgestelde vragen over

Bewustwording

Wij bieden beide opties aan. Vaak zetten wij onze E-learning in als centraal onderdeel van het bewustwordingsprogramma van onze klanten. Dit omdat medewerkers met een E-learning eenvoudig zijn te trainen en te bereiken.

Daarnaast bieden wij aanvullende activiteiten aan zoals social engineering en phishingmail simulaties.

Een deel van de klanten neemt alleen de E-learning van ons af en geeft het verdere bewustwordingsprogramma zelf verder vorm.

Wij hebben een specialist in ons team die gespecialiseerd is in communicatie rondom bewustwording voor informatiebeveiliging en privacy.

Veelgestelde vragen over

Algemeen ZCUR

Je kiest voor ZCUR als je echt verder geholpen wilt worden. Graag bouwen we samen aan een langdurige relatie.

Als we adviseren, ligt onze focus op het inzichtelijk maken van de volgende stappen. Onze focus ligt niet op het aanleveren van een dik rapport. In tegendeel, we houden het liever beknopt.

Als je kiest voor ons bewustwordingsprogramma of E-learning leren we de medewerkers vooral wat ze moeten weten. We maken niet van iedere medewerker een AVG-specialist.

Verder bieden wij eerlijke producten tegen scherpe prijzen.

Wij zijn doorlopend op zoek naar nuchtere en goede vakmensen. Denk hierbij niet alleen aan privacy of informatiebeveiligingsspecialisten, maar ook aan projectleiders, vormgevers en ontwikkelaars van E-learnings.

Adresgegevens

ZCUR Informatiebeveiliging en Privacy

Straatnaam  Plesmanweg 9

Postcode en plaats: 7602 PD Almelo

Overige gegevens


Kamer van Koophandelnummer: 75251124

BTW-identificatienummer: NL860208539B01