Neem contact met ons op

Snel antwoord krijgen van experts in het vakgebied

Wij helpen u graag

Op deze pagina vind u onze contact informatie en waar u als (zorg)instelling terecht kunt met vragen. Ook kunt u hier de veel gestelde vragen per categorie vinden.

Uiteraard is het mogelijk om contact op te nemen via onderstaand formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren en u van de juiste informatie voorzien.

Advies op maat en begrijpelijke taal - ZCUR - Informatiebeveiliging en advies
Hopelijk staat uw vraag hier tussen

Veel gestelde vragen

Wij krijgen veel vragen m.b.t informatiebeveiliging en privacy. We hebben deze vragen verzameld en op onze site gezet. 

Het kan voorkomen dat u geen antwoord kunt vinden op uw vraag. Neem dan contact met ons op en wij kunnen dan uw vraag in behandeling nemen.

Veelgestelde vragen over

E-learning

Ja, dat kan. Wij verwerken standaard uw huisstijl in de e-learning. Naast logo gaat het daarbij ook om kleuren, afbeeldingen en specifiek taalgebruik.

De duur van onze basis e-learning is ongeveer 30 minuten.

Wij kunnen de e-learning inkorten of uitbreiden.

De prijs van onze e-learning wordt bepaald door het aantal gebruikers en de gekozen techniek en opties. Neem contact met ons op en we geven je graag een vrijblijvende indicatie.

Voor andere activiteiten uit ons bewustwordingsprogramma maken we graag afzonderlijke afspraken op basis van uurtarief of een vaste prijs.

Ja, de meeste leersystemen (LMS) ondersteunen verschillende formats voort het importeren van e-learningen. Wij kunnen onze content aanleveren in de meeste gangbare formaten zoals SCORM of xAPI. Eventueel kunnen wij de e-learning ook gehost aanbieden en ontsluiten via LTI.

Wij hebben met verschillende klanten afgesproken dat wij hun e-learning mogen laten zien aan andere belangstellenden. Wij plannen graag een demo om wat echte e-learnings te laten zien en uit te leggen hoe deze werken en tot stand zijn gekomen.

Ja, wij hebben leerdoelen geformuleerd voor de verschillende onderdelen. Deze kunnen met de medewerkers worden gedeeld.

In tegenstelling tot veel andere aanbieders, is onze e-learning vanuit de praktijk ontwikkeld. Klanten konden geen geschikt pakket vinden en hebben ons gevraagd om voor hen een e-learning te ontwikkelen. Iedere e-learning die wij maken sluit aan bij de klant, wij geloven niet in een one size fits all.

Veelgestelde vragen over

Bewustwording

Wij bieden beide. Vaak zetten wij onze e-learning in als centraal onderdeel van het bewustwordingsprogramma van onze klanten. Dit omdat medewerkers met een e-learning eenvoudig zijn te trainen en te bereiken.

Daarnaast bieden wij in het kader van het bredere programma activiteiten aan zoals social engineering en phishingmail simulaties.

Een deel van de klanten neemt alleen de e-learning van ons af en geeft het verdere bewustwordingsprogramma zelf verder vorm.

Wij hebben een communicatiespecialist in ons team die gespecialiseerd is in communicatie rondom bewustwording voor informatiebeveiliging en privacy.

Veelgestelde vragen over

Algemeen ZCUR

Je kiest voor ZCUR als je echt verder geholpen wil worden. Graag bouwen we samen een langdurige relatie.

Als we adviseren, ligt onze focus op het inzichtelijk maken van de volgende stappen. Onze focus ligt niet op het aanleveren van een dik rapport. In tegendeel, we proberen het liever beknopt te houden.

Als je kiest voor ons bewustwordingsprogramma of e-learning leren we de medewerkers vooral wat ze moeten weten. We maken niet van iedere medewerker een AVG-specialist.

Verder bieden wij eerlijke producten tegen scherpe prijzen.

Wij zijn doorlopend op zoek naar nuchtere en goede vakmensen. Denk hierbij niet alleen aan privacy of informatiebeveiligingsspecialisten, maar ook aan projectleiders, vormgevers, en e-learning ontwikkelaars.

Adresgegevens

ZCUR Informatiebeveiliging en Privacy

Straatnaam  Plesmanweg 9

Postcode en plaats: 7602 PD Almelo

Overige gegevens


Kamer van Koophandelnummer: 75251124

BTW-identificatienummer: NL860208539B01