Over ons

Wij vormen een team van praktijkgerichte specialisten met een juridische en/of technische achtergrond. We geven u graag een bondig en to-the-piont advies. Dat advies houden we zo eenvoudig en praktijkgericht mogelijk, zodat u er direct mee aan de slag kunt.

Eric

Eric heeft gestudeerd aan de HTS en Universiteit Twente en heeft een jarenlange ervaring opgedaan binnen KPN en CarintReggeland. Hij adviseert ten aanzien van de gehele ICT-omgeving met een nadruk op security. Eric is in staat om technisch complexe kwesties eenvoudig uit te leggen en pragmatisch op te lossen.

Remon

Remon is als bedrijfskundig jurist goed bekend met de relevante privacywetgeving. Remon staat ingeschreven als Functionaris Gegevensbescherming en beschikt daarnaast over de nodige certificering op het gebied van privacy (CIPP/E, CIPP/US). Remon is een jurist die graag in normale taal praat en kijkt naar de praktijk.

Lisette

Lisette is Digital Marketeer en daarnaast verantwoordelijk voor accountmanagement en support. Ze heeft jarenlange ervaring in diverse ondersteunende rollen binnen verschillende branches met de laatste jaren richting juridisch/management vlak.

Meneka2

Meneka

Meneka heeft Informatica gestudeerd aan de Hogeschool Enschede. Daarna heeft hij Rechten en Bedrijfskunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij heeft verschillende privacyprogramma's vormgegeven onder meer bij ING en Rabobank. Meneka werkt als Senior Business en Data Analyst.‚Äč