Informatiebeveiliging en Privacy

Wij maken het pragmatisch en toegankelijk

Lucrum - ZCUR

Lucrumleden krijgen korting op het bewustwordingsprogramma (AVG en Informatiebeveiliging) en andere diensten van ZCUR!

Diensten

Bewustwording

Bewustwording is belangrijk. Uw medewerkers werken met persoonsgegevens en andere vertrouwelijke informatie. De medewerker is daarmee de belangrijkste schakel in uw informatiebeveiliging en omgang met privacy. Maak u medewerkers bewust met onze training.

20% korting op de setup

10% maandelijkse korting

Advies

Het op orde brengen van informatiebeveiliging is niet altijd eenvoudig. Datzelfde geldt voor de juiste omgang met persoonsgegevens. Wij helpen u met al uw vragen. Wij bieden praktisch advies zodat u direct weet welke stappen u kunt ondernemen.

€ 15 per uur korting

op advieswerkzaamheden.

Producten

Er zijn veel producten verkrijgbaar waarmee u uw privacy of informatiebeveiliging kunt verbeteren. Wij kunnen u helpen de juiste producten te kiezen. Wij kennen de belangrijkste leveranciers en kunnen daarnaast voor u bemiddelen voor scherpe prijzen.

5-40% korting

op verschillende producten en diensten van derden

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Onderstaande klanten gingen u voor:

Laatste nieuws

De zieke werknemer

Veel werkgevers worstelen met de vraag welke gegevens zij van de werknemer mogen vastleggen, vooral als deze ziek is. Uitgangspunt is dat een werknemer op het werk dezelfde privacyrechten heeft als buiten het werk. Datzelfde geldt voor een zieke werknemer.

ePrivacy Verordening

De ePrivacy Verordening is een nieuwe Europese privacywet die in de maak is. De ePrivacy Verordening (ePV) moet niet worden verward met de eerder in werking getreden AVG (of GDPR in het Engels). Het was oorspronkelijk dat beide wetten over databescherming tegelijkertijd in werking zouden treden, maar dat is niet gelukt.

ISO 27701 verplicht?

Op 6 augustus 2019 heeft ISO een nieuwe norm gepubliceerd: ISO 27701. Deze norm is geen op zichzelf staande set regels, maar vormt een uitbreiding op ISO 27001. We gaan in dit artikel kort op beide normen in. ISO 27001 en 27002 zijn dé internationale standaard op het gebied van informatiebeveiliging.

Contact

ZCUR Informatiebeveiliging en Privacy

Kamer van Koophandelnummer: 75251124

BTW-identificatienummer: NL860208539B01

Vriezenveenseweg 77

7602 AB Almelo

​085 0608 419
Info@ZCUR.nl